Dromenvanger oorbellen, Silver Linings

Productnr.: 1029

€ 17,50
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 4 dag(en)

Beschrijving

De Dromenvanger oorbellen in de 'Silver Linings' set zijn unieke en prachtige accessoires die de natuurlijke schoonheid van twijgjes en stenen vieren.


Elke oorbel is handgemaakt met een frame van waterwilg. Toch zie je hier dat geen enkel paar identiek is aangezien in de natuur ook geen takje exact het zelfde is. De natuurlijke wijze is daardoor in deze set letterlijk zichtbaar, de frames hebben een verschillende kleuring.


De veertjes van eend en meerkoet, samen met de organisch gevormde hematiet en bergkristal chips, voegen een natuurlijke en spirituele dimensie toe aan deze oorbellen.


Edelstenen worden al eeuwenlang beschouwd als wijze raadgevers met unieke kwaliteiten die zowel wetenschappelijk als spiritueel te verklaren zijn.

Hematiet helpt bij het ontladen, terwijl bergkristal ondersteunt bij het opladen.


Door deze krachtige edelstenen dicht bij je oren te dragen, kunnen ze een positieve invloed hebben op je communicatie en keelchakra.


Met deze prachtige Dromenvanger oorbellen breng je niet alleen een stijlvolle touch aan je outfit, maar ook een diepere verbinding met de natuur en je unieke spirituele zelf.


‘The echo of my soul is responding to my depth of being. I can fearlesy walk my talk.’ ~Sathara~