Create Your Truth

Bewustzijn, Levensinspiratie en Creatiekracht

Dromenvanger maken

Je creëert jouw eigen dromenvanger met natuurlijke materialen. Naast het creatieve proces bespreken we dagdromen en kan je intenties zetten voor jezelf. Waar droom jij van? Een dromenvanger bevordert de nachtrust. Dromen stromen door het net naar de slaper, terwijl verwarrende dromen worden gevangen en opgaan in het ochtendlicht. De dromenvanger komt oorspronkelijk uit de cultuur van de American natives, ook wel indianen genoemd.

Duur 3 uur

Prijs €45,00 p.p inclusief koffie/thee/lekkers

Deelnemers min. 6p

Chakra schilderen

Je schildert energiesymbolen op textiel en leert de betekenis hierachter. Chakra`s zijn energiepunten die je lichaam uitbalanceren en gezond houden. In deze workshop ga je intuïtief ontdekken welke symbolen bij jou passen. Deze chakra's ga je vorm en kleur geven op zelf meegebracht textiel (bijv. kleding).

Duur* min. 3 uur (*i.v.m. "droogtijd" van je creatie volgt er indien nodig nog een alternatieve afspraak)

Prijs €75,- p.p. inclusief koffie/thee/lekkers

Deelnemers min. 4p

Soundhealing

Kom tot rust bij een Klank ontspanningsconcert. Breng je matje, kussen en dekentje mee en laat je meevoeren door de klanken die er bij dit ligconcert voorbijkomen. Je lichaam bestaat voor een groot deel uit water. Trillingen schonen het lichaam op en zorgen voor een natuurlijke detox. Drink na afloop voldoende water om de reset compleet te maken.

Duur 1 uur

Prijs €15,00 p.p

Deelnemers min. 10p

Yogaweekend

Een ontspannen weekend op locatie genieten in de natuur. Yogalessen, meditatie, inspiratie en tijd voor jezelf.

Duur za 10.00- zo 15:00 uur

Prijs €250,00 p.p Inclusief maaltijden koffie/thee en lekkers

Deelnemers min. 6p

Je ontvangt per mail bevestiging en de benodigde informatie

Medicijnwiel Training

Een medicijnwiel wordt in vele culturen al eeuwen gebruikt om inzicht te krijgen en die bewust in te zetten in je leven. Het leven met het medicijnwiel geeft focus en balans. Wanneer je weet waar jij staat ten opzichte staat van tijd en de energie van het huidige moment kun je daarnaar handelen en je bioritme begrijpen. Wil je leren wat een medicijnwiel precies is en hoe je dit kan gebruiken in jou leven? Meld je aan voor dit transformerende en inzichtelijke training waar je een heel leven vruchten van kan plukken.

Duur Maandelijks 7x wo

Tijd 18:30 - 21:30u

Prijs €80,00 p.p.p.k inclusief materiaal, koffie/thee en lekkers

Deelnemers min. 5p

Sacred Moon Tribe

Samen zijn onder de maan. (Nijmegen) De maan geeft licht in het donker en beïnvloed de getijden van de zee. Leven met het ritme van de maan helpt mij meer rust ervaren en grenzen te respecteren. Wat we deze avond doen? Een mediatie, korte yoga/fysieke oefening, een inzichtkaart naar keuze, kopje thee, inspiratie waar je thuis mee verder kan. Wil jij ook meer inzicht voor jezelf? Stuur me een berichtje en 'Join the tribe'!

Duur 1,5 uur

Prijs* v.a. €5,00 / €15,00 p.p. (*uitwisseling naar draagkracht)

Breng een kussen, dekentje evt. een krachtvoorwerp/symbool mee. (bijv. steen, ketting, afbeelding)